elektricien-berchem

Elektricien Berchem

Op zoek naar een elektricien in Berchem?


De elektriciteit valt plots uit? U zou graag enkele nieuwe kringen voorzien voor uw nieuwe keuken? U wilt de volledige elektriciteit laten vernieuwen of u begint met een nieuwbouwwoning? Het verslag van de keuring is negatief en u wilt dit in orde hebben? Vraag dan advies aan Elektricien De Schutter. Wij maken gratis een prijsofferte voor uw project. . Hieronder kan u lezen wat we zoal doen.

Elektricien  aartselaar
Loxone Antwerpen

PRIJZEN


Hoeveel betaal je voor een volledige nieuwe elektrische installatie. Kijk snel op onderstaande link!

Herstellingen elektriciteit antwerpen

HERSTELLINGEN

 

Dringende herstelling aan uw elektriciteit in Berchem nodig?

Stopcontact is stuk en de helft van het lichten circuit werkt niet meer?

Zekeringen kan niet meer worden aan gezet?

Electricien Aartselaar

RENOVATIE


Er zijn prachtige oude gebouwen in Berchem. Als elektricien kom ik hier vaak gevaarlijke situaties tegen die in het ergste geval brand kunnen veroorzaken. Een nieuwe renovatie van uw zekeringenkast kan al wonderen doen! Wacht dus zeker niet te lang met de keuring (btv,vincotte...) van uw installatie en laat de opmerkingen aanpassen of herstellen. De kost weegt niet op tegen deze van een brand.

plaatsen lampen antwerpen

LICHT ADVIES

 

Een gezellige sfeer begint bij een gezellige lamp! U kan bij ons terecht voor alle merken van armaturen en lampen. Ook kantoorverlichting behoort tot ons vakmanschap!

Elektricien  antwerpen

PLANNEN


De elektrische plannen van een woning heeft u niet elke dag nodig. Het gebeurt dan ook dat men deze kwijt speelt. Wij maken deze graag opnieuw zodat u uw woning kan laten keuren.

REFERENTIES

 

Als elektricien in Berchem kom je op verschillende prachtige pareltjes van woningen. Zo voorzag ik reeds enkele herenhuizen en appartementen in Berchem van elektriciteit.

loxone antwerpen
Pa  aartselaarrlofoon

PARLOFONIE


Wij plaatsen nieuwe parlofoon systemen. Eenvoudig bel-systeem + spraak. Tot video parlofonie over gsm. Ook voor herstellingen kan u bij ons terecht.

Elektricien  berchem

NIEUWE WONING


U heeft bouwplannen om een nieuwe woning te plaatsen in Berchem. Wij slijpen alle goten en zorgen ervoor dat alle kabels verdwijnen in de muren! Niet alleen de elektrische kabels, ook audio, internet, coax enz..

Vraag vrijblijvend info aan elektricien De Schutter