elektricien-antwerpen

Elektricien Antwerpen

De Schutter Elektro is een Elektricien actief in groot Antwerpen.


U heeft thuis een elektrisch probleem? U gaat renoveren of een nieuwbouwwoning zetten in Antwerpen en wenst graag een offerte voor een nieuwe of aangepaste elektrische installatie? Neem dan gerust contact op met elektricien De Schutter, zodat we een gepaste offerte kunnen maken. Keuringsverslagen mag u steeds doormailen zodat wij op basis hiervan een offerte kunnen maken.

Elektricien  aartselaar
Loxone Antwerpen

PRIJZEN


Als elektricien krijg ik vaak de vraag wat een nieuwe installatie kost. Op onderstaande link kan u de prijzen bekijken voor een nieuwe elektrische instalatie in een nieuwbouw of renovatiewoning.

Electricien Aartselaar

RENOVATIE


Er staan veel en mooie oude gebouwen in Antwerpen. Als elektricien kom ik hier vaak situaties tegen die zeer gevaarlijk zijn en in het ergste geval brand kunnen veroorzaken. Een nieuwe renovatie van uw zekeringenkast kan wonderen doen! Wacht dus zeker niet te lang met de keuring (btv,vincotte...) van uw installatie en laat de opmerkingen aanpassen of herstellen. De kost weegt niet op tegen deze van een brand.

plaatsen lampen antwerpen

LICHT ADVIES

 

Een gezellige sfeer begint met de juiste verlichting! Voldoende licht op uw bureau is evengoed belangrijk! Bij ons kan u gratis advies krijgen.

Herstellingen elektriciteit antwerpen

HERSTELLINGEN

 

Dringende herstelling nodig? U zit op kantoor in antwerpen en de elektriciteit is uitgevallen? Een deel van het circuit werkt niet meer? Een stopcontact stuk?

Elektricien  antwerpen

PLANNEN


Plannen verloren voor een keuring?

Huidige plannen zijn niet meer up to date?


Wij brengen dit helemaal in orde!

REFERENTIES

 

Als elektricien in Antwerpen heb ik reeds veel ervaring opgedaan. Enkele toppers zijn studio's van Fabre, oude sigarenfabriek, maar ook prachtige herenhuizen!

loxone antwerpen
Pa  aartselaarrlofoon

PARLOFONIE


Bel werkt niet meer? Parlofoon doet het niet?

U wenst graag een nieuwe parlofooninstallatie zodat u op de gewenste plaats in huis kan zien wie er aan de deur staat?

Niet thuis maar wel de poort openen voor het postpakketten?

Wij zorgen voor een gepaste installatie!

Elektricien  ntwerpen

NIEUWE WONING


U zet een nieuwe woning in Antwerpen en heeft nog een elektricien nodig? Wij bekijken samen met de eigenaar de plannen, bekijken welk lichtpunt waar moet komen en hoeveel stopcontacten u best plaatst. De afwerking van de installatie gebeurt steedsrop een ordentelijke manier volgens het AREI.